RO EN
Coșul este gol

CNP: Crestere de 5% a pietei constructiilor, prefigurata pentru 2014

Piata locala a constructiilor ar putea inregistra o crestere statistica anuala de 5% in 2014, de 5,3% in 2015 si de 5,1% in 2016, potrivit datelor publicate in "Prognoza pe termen mediu 2013-2016, varianta de primavara 2013", reprezentand cea mai recenta estimare realizata de Comisia Nationala de Prognoza (CNP). Previziunile date publicitatii de institutie in prima parte a anului in curs, potrivit carora volumul lucrarilor de constructii ar urma sa creasca cu 2,5% in 2013, au fost contrazise deja de involutia din primele zece luni ale anului si de cele mai recente date publicate de Institutul National de Statistica (INS), potrivit carora aceasta piata s-a contractat cu 2,8% ca serie ajustata sezonier, in primele opt luni din 2013. Ca de obicei, CNP va publica, la sfarsitul anului in curs sau in primele luni din 2014, o revizuire a acestor estimari, care, cel mai posibil, va fi negativa.
 
Extras din publicatia Piata de Constructii 2013 – 2014, editata de revista Agenda Constructiilor (TOP 500 - Antreprenori si Firme de Constructii & TOP 500 - Furnizori pentru Constructii & Instalatii)
***
Informatiile complete aferente analizei pietei constructiilor sunt disponibile in format electronic - grafice, diagrame si tabele cu date actualizate privind companiile incluse: domenii de activitate, cifra de afaceri obtinuta in intervalul 2008-2012 (in lei si euro), raport de crestere /scadere anuala, adresa, telefon, e-mail, persoana de contact etc. Pentru informatii suplimentare si acces la varianta completa a publicatiei, click aici! sau click aici! sau click aici! 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter