RO EN
The cart is empty

MINDO SA estimeaza o crestere de 3,5% a afacerilor din acest an

Producatorul de materiale pentru constructii Mindo SA - Dorohoi a realizat o cifra de afaceri de 12,9 milioane de lei in primele sase luni ale acestui an, in crestere cu 8,8% fata de nivelul de 11,86 milioane de lei raportat la jumatatea anului trecut. In acelasi interval, compania a consemnat o pierdere neta de circa 0,5 milioane de lei. Domeniul principal de activitate al societatii este reprezentat de fabricarea de mortare, in plan secundar fiind operatiunile de innobilare (prelucrare) a nisipurilor in instalatii speciale, precum si fabricarea polistirenului expandat.
La finele lunii iunie 2016, Mindo SA avea o cota de 5% pe piata romaneasca a nisipurilor cuartoase pentru adezivi si mortare uscate, una de 3,1% in domeniul adezivilor si mortarelor uscate, precum si de 3,5% pe piata de polistiren expandat.
Mindo SA a incheiat anul 2015 cu vanzari totale de 20,6 milioane de lei, in crestere cu 4% fata de nivelul din 2014, datorita utilizarii intregii capacitati de productie, a utilajelor si resurselor umane, generata de majorarea cererii din constructii. Pentru 2016, conducerea companiei si-a propus o crestere de 3,5% a afacerilor.
La mijlocul lunii iunie a.c., societatea detinea 64 de angajati, conducerea executiva fiind asigurata de Serban Dragos Cazanisteanu, directorul general al societatii.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter