RO EN
The cart is empty

ADEPLAST: Livrari de 5 milioane mp de termosistem in semestrul intai

Producatorul de materiale de constructii Adeplast a furnizat, in primele sase luni ale acestui an, aproximativ 5 milioane de metri patrati de termosistem pe piata din Romania. Avand in vedere suprafata medie a unui bloc de locuinte S+P+4E, Marcel Barbut, proprietarul companiei, echivaleaza livrarile respective cu izolarea a 2.500 de astfel de imobile. Conducerea Adeplast se va concentra si in perioada urmatoare pe vanzarile din acest sector, la jumatatea lunii august urmand a incepe productia la fabrica de polistiren expandat de la Ploiesti.
 
Marcel Barbut, proprietarul Adeplast: "La inceputul lunii aprilie a.c. am demarat lucrarile de constructie a uneia dintre cele mai mari si moderne fabrici de polistiren din Europa, ce va avea o suprafata desfasurata de 4.200 mp. In prezent, unitatea este finalizata in proportie de 90%. Odata cu initierea proceselor de fabricatie de la Ploiesti vom extinde afacerile companiei, productia de polistiren, alaturi de cea de mortare, adezivi si vopsea oferindu-ne un avantaj competitiv pe piata. Noua fabrica este complet automatizata, capacitatea acesteia fiind estimata la 700.000 de metri cubi de polistiren pe an. Productia se bazeaza pe sistemele moderne de management al calitatii, avand implementate toate standardele in vigoare in domeniul protectiei mediului. Odata cu inaugurarea operatiunilor respective, vom deveni cel mai mare producator roman de sisteme complete de termoizolatie, avand posibilitatea de a fabrica termosisteme pentru cateva mii de blocuri la nivel national. O alta linie de dezvoltare in perioada urmatoare o constituie extinderea livrarilor de sisteme prin intermediul centrelor tip Do-It-Yourself. Din punct de vedere al structurii vanzarilor, segmentele care au inregistrat cresteri importante in ultima perioada sunt cele de placari si pentru finsarea peretilor. Pentru produsele care compun aceste sisteme am achizitionat o tehnologie unica pe piata din Romania, care permite ambalarea produselor la saci de polietilena de 5 kg. Astfel, putem pune la dispozitia utilizatorului cantitati mai mici de adezivi, gleturi si chituri. Am introdus pe piata un nou concept de ambalaj special conceput pentru persoanele care fac renovari in propriile locuinte".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter