RO EN
The cart is empty

Opinii piata constructiilor 2008-2009 - Classic Dome

Razvan Neagu, director executiv Classic Dome (constructii civile si industriale): "Din punctul nostru de vedere, in 2009 piata constructiilor va fi impartita in trei: constructii industriale, civile si de retail. Aceste segmente vor avea pentru prima data caracteristici distincte. Astfel: lucrarile industriale vor urma linia ascendenta de pana acum, cele de retail – in cel mai bun caz vor stagna, iar cele civile vor cunoaste o cadere libera in urma disparitiei unor dezvoltatori straini sau a unor masuri de protectie a firmelor autohtone.
Aceasta situatie preconizata de noi este cauzata de criza financiara, care nu a atins inca Romania la potentialul maxim, dar care - insa - determina populatia sa-si ia masuri de precautie si sa aiba rezerve in a mai investi in imobiliare. O a doua cauza pentru care domeniul constructiilor civile va inregistra scaderi este, fara indoiala, noile politici bancare conform carora creditele se vor acorda tot mai dificil".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter