RO EN
The cart is empty

ARISTON THERMO a transformat stadionul Ilie Oana in prima arena ECO

Ariston Thermo Romania a transformat stadionul Ilie Oana din Ploiesti in prima arena ecologica din Romania. Compania, lider pe piata de centrale termice si unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de panouri solare, a sprijinit Municipalitatea din Ploiesti cu o instalatie solara completa si un sistem de centrale termice in condensare ce au fost deja montate pe stadion. Ariston nu sprijina pentru prima data fotbalul ploiestean. Compania a devenit sponsor al echipei FC Petrolul inca din sezonul competitional trecut. “Am fost impresionati de eforturile Municipalitatii in ridicarea acestui stadion la standarde internationale. In plus, am fost convinsi ca echipa FC Petrolul, una cu traditie in fotbalul romanesc, va ajunge din nou in Liga 1, acolo unde ii este locul si am dorit sa ne asociem cu aceste doua exemple de perseverenta si succes”, a declarat Catalin Draguleanu, Directorul de Vanzari al Ariston Thermo Romania. Sistemul solar dat in folosinta de Ariston Municipalitatii Ploiesti in vederea dotarii stadionului Ilie Oana este alcatuit din 8 panouri solare Kairos XP H, aduse pentru prima data in Romania special pentru acest proiect. Utilizarea sistemului solar reduce consumul de energie si facturile aferente, acoperind necesarul de apa calda menajera pana la 70%. In plus, bateria de centrale termice in condensare are o putere totala de 245 kw si este conectata la doua rezervoare de 1.000 litri fiecare. Sistemele de panouri solare si centrale termice montate pe stadionul Ilie Oana vor asigura atat apa calda cat si incalzirea intregului complex. Ariston va realiza, de asemenea, mentenata pe intreaga perioada de viata a produselor oferite.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter