RO EN
Košík je prázdný

RAMBOLL: Contract de consultanta de 53 milioane lei pentru primele proiecte PODD

Compania de Utilitati Publice (CUP) SA - Focsani, operatorul retelelor de apa si canalizare din judetul Vrancea, a finalizat licitatia pentru atribuirea contractului de servicii "Sprijin pentru pregatirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Vrancea - etapa a III-a, in perioada 2021-2027". Castigatoare a fost desemnata asocierea Ramboll South East Europe SRL & Ramboll Danmark A/S & Ramboll Americas Engineering Solution INC & Ecoapa Design SRL, care va demara activitatile pentru realizarea Studiului de Fezabilitate la noul proiect de alimentare cu apa si canalizare, finantat in cadrul Programului Operational Dezvoltare Durabila (PODD) 2021-2027.
Valoarea contractului este de 53 milioane de lei (fara TVA), din care 85% reprezinta fonduri europene, 14% fonduri de la bugetul de stat si 1% contributia Consiliului Judetean (CJ) Vrancea. Perioada de executie a contractului este de 24 de luni.
"Noul proiect major pentru infiintarea si extinderea retelelor de apa si canalizare se va derula in 55 de localitati din judetul Vrancea, acolo unde in prezent nu exista aceasta infrastructura de utilitati, astfel incat in urmatorii ani toata populatia judetului Vrancea sa beneficieze de apa si canalizare in conditii civilizate", a declarat Catalin Toma, presedintele CJ Vrancea.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter