RO EN
Coșul este gol

Opinii despre piata de usi industriale - Swing Trade

Hegyi Sandor, director general al firmei Swing Trade: "Domeniul de activitate specific firmei Swing Trade a fost afectat de criza financiara, situatiile cu adevarat dificile fiind semnalate de companiile ce au contractat lucrari pentru care achitarea contractelor nu era sigura. Din acest motiv, aproximativ 40% din societatile care activau in bransa furnizorilor de usi industriale sau de garaj au intrat in etapa de lichidare ori s-au reorientat spre alte piete.
Probleme exista si in acest moment intrucat, in continuare, se incheie contracte cu o marja de adaos minima (fara sa se garanteze plata produselor). De asemenea, unii comercianti accepta termene de plata nerealiste, iar o alta neregula se consemneaza din partea unor beneficiari care emit ordine de plata fara acoperire. In ceea ce priveste activitatea proprie, ipostazele dificile in care ne-am aflat in 2009 sunt din categoria celor generale, printre acestea aflandu-se lipsa de stabilitate si impredictibilitatea economiei autohtone, precum si elaborarea unei legislatii noi care nu ne sustine, ci, mai degraba, ne pune in pericol initiativele. Singura masura anticriza pe care am adoptat-o a constat in asigurarea faptului ca produsele pe care le livram/montam vor fi achitate. In acest fel, avem certitudinea stabilitatii firmei si a mentinerii locurilor de munca. Strategia de dezvoltare pentru intervalul imediat urmator presupune extinderea retelei de distributie si cresterea numarului de clienti, concomitent cu finalizarea unei noi investitii, care consta in edificarea unui sediu secundar (cu o valoare de 1,5 milioane de euro). Anul acesta, Swing Trade a marcat o etapa importanta a evolutiei sale, devenind producator al usilor de garaj rezidentiale/industriale EurosanDoor, realizate cu materiale de import in unitatea proprie. Celelalte sortimente sunt reprezentate de: grilaje de protectie automate, sisteme de actionare automata pentru usi/porti si accesorii. Prin promovarea sustinuta a ansamblurilor EurosanDoor speram sa contracaram efectele recesiunii si sa atingem o crestere de minimum 10% a cifrei de afaceri fata de cele 2,5 milioane de euro inregistrate in 2008".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter