RO EN
Coșul este gol

MCA GRUP: Lansare a gamei Gaal, la Construct Expo 2014

MCA Grup Romania, cel mai mare producator national de usi de garaj sectionale, lanseaza gama de porti si garduri de aluminiu GAAL la Construct Expo 2014, ce va avea loc in perioada 10-13 aprilie.  
Rezultatul a peste trei ani de proiectare, gama de produse de top GAAL raspunde oricarei exigente si surprinde prin calitatea deosebita si aspectul estetic desavarsit.
„Suntem prezenti in piata de 16 ani, experienta pe care am transpus-o in dezvoltarea continua a usilor sectionale si rulourilor exterioare. Calitatea acestora este certificata si recunoscuta in Uniunea Europeana, unde suntem prezenti in opt state. Venim acum, in premiera, cu gama de porti si garduri de aluminiu, GAAL, pentru a oferi clientilor inca o solutie de inchidere din categoria premium”, a declarat Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter