RO EN
Coșul este gol

HORNBACH: Stabilizare a afacerilor anuale, la 3,23 miliarde euro

Grupul german Horbach, ce detine cinci centre de comercializare a materialelor de constructii in Romania, a inregistrat, in anul financiar 2012/2013, o cifra de afaceri de 3,23 miliarde euro la nivel international (+0,8% fata de 2011), pentru perioada urmatoare conducerea companiei estimand o crestere a cererii pe piata constructiilor si a renovarilor. Raportarea financiara se refera la perioada martie 2012 - februarie 2013. Vanzarile realizate in cele 138 de magazine operate de cel mai mare subgrup din cadrul Hornbach Holding AG, Hornbach Baumarkt AG, in Europa, au inregistrat o crestere usoara, de 0,6%, la 3 miliarde euro, din care 1,74 miliarde euro (+0,7%) au fost obtinute in Germania, iar diferenta de 1,28 miliarde euro (+0,6%) pe celelalte piete din Europa. "Hornbach a resimtit, in al doilea semestru al anului financiar analizat, efectele recesiunii si neincrederii cauzate la nivel european de criza datoriilor suverane ale unor state. Consumul s-a redus puternic in multe tari, concomitent cu continuarea restrangerii din sectorul constructiilor", a declarat Albrecht Hornbach, presedintele Consiliului de Administratie al Hornbach Holding AG.
In Romania, grupul Hornbach este prezent din anul 2007 si dispune de cinci magazine de materiale de constructii si gradinarit cu o suprafata totala de peste 77.000 mp, avand 635 de angajati. Informatii suplimentare, la www.hornbach-group.com
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter