RO EN
Coșul este gol

VIESSMANN: Cazan de joasa temperatura Vitoplex 200 SX2

Cazanul Vitoplex 200 SX2 functioneaza pe baza de combustibil lichid/gazos, produsul fiind disponibil in variante constructive cu puteri nominale de 90 kW - 1950 kW. Realizat din otel si dispunand de trei cai de circulatie a gazelor, echipamentul se caracterizeaza prin emisii reduse de substante poluante. Datorita acestei solutii constructive, cazanele Vitoplex 200 sunt recomandate pentru instalatiile termice cu un regim de temperatura redus al agentului termic pe tur. Randamentul util normat este de 94%, iar imbunatatirea acestui parametru este posibila prin instalarea unui "economizor" (schimbator de caldura gaze arse/apa) de tip Vitotrans 300. Acesta permite cresterea cu 10% - 12% a randamentului de functionare. Modulul este prevazut cu suprafete de transfer termic Inox-Crossal, acestea fiind dispuse pe directie verticala, pentru a se asigura o functionalitate si o fiabilitate ridicata, precum si amplificarea efectului de autocuratare. Comanda de pornire de tip "Therm Control" integrata confera siguranta cazanului la secventele de pornire si repornire in timpul functionarii, contribuind la prelungirea semnificativa a duratei de exploatare a instalatiei. Produsul dispune de un sistem rapid de instalare pentru gama de cazane de dimensiuni medii/mari, prin care se reduce in mod semnificativ timpul de montaj. 
 
Alternative multiple pentru automatizarea functionarii si integrare facila
Pentru instalatiile ce includ un singur cazan, tipurile de automatizari disponibile sunt Vitotronic 100 (pentru temperatura constanta a apei din cazan), Vitotronic 200 (pentru temperatura reglabila in mod liniar controlat a apei din cazan, in corelare cu temperatura exterioara) si Vitotronic 300 (beneficiind suplimentar de sistem de comanda pentru maximum doua circuite de incalzire cu vane de amestec) in cazul lipsei tabloului Vitocontrol. In cazul unei instalatii proiectate cu mai multe cazane in cascada, in lipsa unui tablou de automatizare asigurat de instalator, comanda va fi realizata cu ajutorului sistemelor Vitotronic 100 in corelare cu un sistem de automatizare supraordonat Vitotronic 300-K, prin intermediul unui modul LON. Dupa caz, sistemul de automatizare Vitotronic 300-K poate fi integrat si intr-un tablou de comanda furnizat de instalator. Caracteristicile ecologice sunt asigurate de intervalele lungi de functionare a arzatorului si numarul redus al operatiunilor de pornire/oprire, gratie volumului mare de apa din instalatie. Cazanele Vitoplex 200 SX2 cu puteri de peste 700 kW sunt prevazute cu o platforma de acces pentru intretinere si service. Integrarea in cadrul sistemului de management al imobilelor (BMS) este realizata prin intermediul magistralelor BUB, a modulelor de comunicatie Vitocom si a programelor si Vitodata, ce asigura comanda la distanta, precum si tele-gestiunea, prin intermediul internetului si a retelelor GSM. 
 
{adauga_php file=formular.php}

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter