RO EN
Coșul este gol

SINIAT estimeaza o crestere a vanzarilor din 2014

Vanzarile producatorului de placi din gips-carton Siniat Romania vor inregistra o crestere in acest an, fata de nivelul de 100 milioane de lei raportat in 2013, potrivit estimarilor companiei. In ultimul an, Siniat a lansat trei produse noi pe baza de ipsos din gama Adera, respectiv sortimentele Adera Optim (ipsos universal), Adera Plano (glet de nivelare) si Adera Liss (glet pentru finisare), strategia de dezvoltare a portofoliului sortimental urmand a fi continuata si in 2015. "In 2014 piata a avut o tendinta foarte usor crescatoare, sperand ca un climat politic si economic macar stabil sa influenteze si mai mult, pozitiv, domeniul specific in anul 2015. In prezent, avand in vederea situatia destul de agitata de pe piata, nu este facila realizarea de prognoze exacte, nici elaborarea de strategii pe termen lung. Totusi, parteneriatele indelungate pe care le avem cu beneficiarii si cu autoritatile ne-au usurat activitatea. Avem, in acest moment, circa 250 de parteneriate de afaceri", a declarat Andrei Popa, directorul comercial al Siniat Romania.
In prezent, compania membra a grupului belgian Etex deruleaza lucrarile de constructie a fabricii de gips-carton de la Turceni, investitie in valoare de circa 50 milioane de euro. Unitatea va deveni operationala in 2015 si  va folosi gipsul sintetic rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica. Unitatea de productie va fi realizata pe un teren cu o arie de 30 de hectare si va avea o suprafata desfasurata de 10 hectare. In cadrul fabricii vor fi angajate 80 de persoane, iar capacitatea totala de productie se va situa la 27 milioane mp de placi din gips-carton pe an.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter