RO EN
Coșul este gol

BAUSTOFF+METALL isi extinde operatiunile pe Romania cu o noua hala

Baustoff+Metall Romania a incheiat primul an de functionare cu o cifra de afaceri de 2.8 milioane de euro, iar in prima jumatate a acestui an a depasit deja 1.8 milioane euro. Datorita acestei cresteri, compania austriaca a decis sa investeasca in extinderea spatiului de depozitare, acesta marindu-se cu alte 1.700 mp printr-o hala noua. „Cresterea fata de primele 6 luni ale lui 2010 este substantiala. Anul trecut reusisem un start bun, adunasem deja contracte de 300 de mii de euro, iar o buna parte a discutiilor demarate de noi s-au materializat in a doua jumatate a anului trecut” declara Mariana Clontea, director general Baustoff+Metall Romania. Pentru 2011 livrarile Baustoff+Metall acopera intreg teritoriul Romaniei, cu precadere in: Arad, Timisoara, Iasi, Craiova sau Sibiu.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter