RO EN
Coșul este gol

Sika Romania: Cresterea business-ului cu 5% pe an pana in 2015

Sika Romania, liderul pietei locale de materiale chimice pentru constructii, are in plan investitii de circa 1 milion de euro in urmatorii trei ani si mizeaza pe cresteri de 5% a cifrei de afaceri de la an la an in perioada amintita. „Investitiile previzionate pentru urmatoarea perioada se vor indrepta catre modernizarea laboratoarelor de cercetare si dezvoltare, construirea unui centru de competente in materiale de constructii ce va cuprinde un laborator de betoane si mortare si unul pentru testarea adezivilor, dar si catre construirea unei statii de epurare”, a declarat Ileana Nicolae, Director General al Sika Romania. Potrivit afirmatiilor sale, in cei 10 ani de la intrarea pe piata din Romania, Sika a realizat investitii de circa 2,5 milioane euro, absorbite de unitatea de productie din Brasov, inaugurata in 2008, de sediul central din Brasov si depozitul aferent, de laboratoarele de cercetare si dezvoltare pentru betoane, cat si de centrul de competente pentru fatade, finalizat in 2011, care va deservi subsidiarele Sika din Europa Centrala si de Est. In ceea ce priveste business-ul Sika Romania, Ileana Nicolae estimeaza un avans anual de circa 5% al cifrei de afaceri pentru urmatorii 3 ani, influentat de cresterea diviziei de retail, de majorarea numarului de distribuitori si a expertizei vanzatorilor si consultantilor tehnici, dar si de realizarea proiectelor de infrastructura anuntate. Intensificarea prezentei Sika pe piata din Republica Moldova, dar si cresterea notorietatii brandului vor avea, de asemenea, un impact pozitiv.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter