RO EN
Coșul este gol

HENKEL: Stabilizare a pietei de adezivi in 2011

Compania Henkel Romania este subsidiara a concernului international Henkel CEE Viena. In anul 2000, a fost inaugurata unitatea de productie Henkel Bautechnik Romania, specializata in fabricatia de adezivi si alte materiale utilizate in domeniul constructiilor, comercializate cu denumirea Ceresit. In perioada urmatoare, fabrica a fost extinsa si modernizata din punct de vedere tehnologic, dispunand, in prezent, de linii automate performante. In 2010, compania a dezvoltat proiecte de promovare pentru toate produsele, promotii atractive pentru beneficiari si programe de loialitate pentru magazinele din reteaua de distributie.
Lavinia Ciurtin, director de marketing al Henkel Romania: "Din cauza faptului ca s-au inregistrat scaderi masive pe piata proiectelor imobiliare, activitatea din 2010 a fost sustinuta de lucrarile de renovari si executia de case unifamiliale. Estimam ca segmentul adezivilor pentru placi ceramice a scazut, anul trecut, cu aproximativ 20%, sperand la o stagnare sau o scadere de maximum 5% in 2011. In acest context, am reusit, prin actiuni de marketing sustinute, sa mentinem un volum de vanzari similar celui din 2009 si sa ne majoram cota de piata in cazul anumitor categorii de produse. In 2012 s-ar putea ca, odata cu intrarea economiei intr-o noua perioada de crestere, domeniul constructiilor sa inregistreze un trend ascendent, evident moderat la inceputul anului. Vom sustine, in continuare, vanzarile, prin proiecte de marketing care vizeaza atat distribuitorul, cat si consumatorul final. Astfel, cel mai important obiectiv pe care il vom implementa in 2011 vizeaza relansarea adezivului CM 11 sub o noua marca, respectiv CM 11 Plus, un sortiment avand caracteristici imbunatatite si noi aplicatii. Cele mai solicitate produse din 2010 fac parte din gama adezivilor pentru placi ceramice, primul loc din punct de vedere al cantitatilor comercializate fiind ocupat de CM 9, iar valoric, de CM 11. Sunt produse care au deja notorietate pe piata de profil din Romania".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter