RO EN
Coșul este gol

HENKEL investeste un milion de euro pentru calificarea lucratorilor la finisaje

Grupul Henkel, ce a realizat vanzari totale de 140 milioane de euro anul trecut, va investi aproximativ un milion de euro in scopul cresterii nivelului de pregatire profesionala a muncitorilor din constructii. Producatorul de adezivi si bunuri de larg consum a demarat deja proiectul "Cresterea calificarii lucratorilor de finisari in constructii prin participarea la cursuri de calificare in domeniile lucrator finisor pentru constructii si mozaicar-faiantar", cursurile de pregatire urmand a se desfasura pe parcursul a 18 luni. Programul este co-finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 si va fi implementat in parteneriat cu Fundatia Romano-Germana CPPP Timisoara si Fundatia Romano-Germana Sibiu. "Viitorii participanti vor putea alege intre doua cursuri de formare profesionala, respectiv unul pentru lucratori finisori si celalalt, pentru mozaicari-faiantari. Cursurile vor avea loc la Bucuresti, Roznov, Campia Turzii, Sibiu si Timisoara", a declarat Gabriel George Mocanu, director de proiect.
La programele de calificare vor participa 740 de muncitori, din care cel putin 592 de muncitori vor fi certificati in cadrul celor 37 de programe de ce se vor derula (34 pentru ocupatia "Lucrator finisor pentru constructii" si trei pentru cea de "Mozaicar-faiantar"). Pentru informatii suplimentare despre proiect, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter