RO EN
Coșul este gol

AKZONOBEL: Stabilitate in domeniul vopselelor pentru domeniul arhitectural

Afacerile companiei AkzoNobel Powder Coatings, activa in domeniul furnizarii de vopsea pentru diverse domenii (arhitectural, automobile, electrocasnice si industrie) au inregistrat in 2013 o crestere de 4%, pana la nivelul de 2,2 milioane de euro. Veniturile au fost realizate prin ambele cai de distributie a vopselei realizate de grupul olandez AkzoNobel in Romania, atat prin intermediul sucursalei authtone, cat si prin depozitul central pentru Europa de Sud-Est, aflat in Grecia. Pentru 2014, reprezentantii firmei nu preconizeaza cresteri semnificative ale incasarilor.       
 
Anamaria Hodorogia, specialist de marketing in cadrul AkzoNobel Powder Coatings: „Planul de afaceri implementat anul acesta la nivel de grup este orientat catre indeplinirea solicitarilor clientilor, in toate domeniile de activitate. Pe plan intern, vom adopta o strategie similara, care este posibil sa determine extinderea echipei de lucru cu specialisti din domeniul tehnic si cel al vanzarilor. Totodata, ne vom axa pe promovarea colectiei Futura 2013 - 2016, care va fi lansata in luna aprilie a.c. In 2013, cele mai solicitate produse au fost vopselele pulbere poliesterice ce imita anodizarea si cele metalizate, sortimentele noastre fiind utilizate cu precadere la proiecte importante din domeniile rezidential si comercial. Piata de lacuri si vopsele a fost caracterizata anul trecut de stabilitate, tendinta ce estimam ca se va mentine si anul acesta, ceea ce ne va permite sa ne concentram pe pastrarea cotei de piata si pe cresterea volumelor, care au sporit si in 2013 cu aproximativ 5% fata de 2012. Actualmente, in acest sector de activitate, importurile acopera o mare parte din tranzactii, intrucat producatorii locali nu fac fata cerintelor diversificate si nu acopera necesarul pietei. In ceea ce ne priveste, nu preconizam nicio crestere a preturilor in viitorul apropiat, desi exista presiuni permanente din acest punct de vedere”.               

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter