RO EN
Coșul este gol

ADEPLAST si-a propus sa vanda vopsele de 8 milioane de euro in 2014

Afacerile producatorului de materiale pentru constructii AdePlast au crescut cu 65% in primele trei luni ale anului in curs pentru toate diviziile, performante deosebite fiind raportate pe segmentul de lacuri si vopsele, deoarece vanzarile respective s-au majorat cu 150% fata de aceeasi perioada din 2013. Din luna martie 2014, compania a inclus in oferta emailuri si lacuri ecologice pe baza de apa, destinate protectiei si decorarii suprafetelor din lemn si metal. Noua linie de fabricatie a fost pornita in cadrul fabricii de vopsele si tencuieli decorative de pe platforma de la Ploiesti, in urma unei investitii de 600.000 de euro. "In 2013 ne-am majorat cifra de afaceri a diviziei de vopsele si tencuieli decorative de doua ori si jumatate fata de nivelul din 2012, ajungand la aproape 4 milioane de euro", a declarat Bogdan Pirvu, managerul diviziei de vopsele si tencuieli decorative a AdePlast. Pentru anul in curs, conducerea companiei si-a propus dublarea vanzarilor de lacuri si vopsele in acest an, urmand a ajunge la 8 milioane de euro.
In oferta de vopsele a AdePlast sunt incluse trei categorii de produse, segmentate pe trei niveluri comerciale: Sauber (materiale economice), Silber (preturi medii) si Aeria (produse premium). Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter