RO EN
Coșul este gol

ADEPLAST: Crestere cu 26 milioane de lei a afacerilor, in luna octombrie

Afacerile producatorului de materiale de constructii AdePlast - Oradea s-au majorat cu 26 milioane de lei in luna octombrie a.c., veniturile raportate de companie in primele zece luni ale anului insumand 166 milioane de lei. Raportat la aceeasi perioada a anului trecut, incasarile raportate in intervalul ianuarie-octombrie 2012 au consemnat o crestere cu 25%. "O evolutie optima au avut-o exporturile catre vestul Europei si catre zona araba, mai precis in Liban", a declarat Marcel Barbut, proprietarul AdePlast. In primele 10 luni ale acestui an, societatea a exportat produse in valoare de peste 4,5 milioane de lei, pentru 2013 conducerea firmei avand in vedere dublarea vanzarilor din afara tarii. In 2012 produsele AdePlast au devenit eligibile in tari precum Germania, Anglia, Slovacia, Elvetia, Italia sau Belgia, fiind continuata activitatea de export in Republica Moldova, Ungaria sau Liban. "Am finalizat investitiile in noua hala de polistiren expandat de la Ploiesti, vom incepe montarea liniei de productie a materialului izolator la Oradea si suntem in ultima faza de constructie a celei de-a treia fabrica de mortare uscate, situata in localitatea Roman, care va deservi zona Moldovei", a precizat Alexander M. Barbut, directorul de export al AdePlast.
***
AdePlast este unul dintre cei mai importanti producatori locali de adezivi si mortare uscate, avand doua facilitati de productie, la Ploiesti si Oradea, cu o capacitate totala de 700.000 de tone anual. Productia de vopsea, tencuieli decorative si adezivi speciali in stare umeda se situeaza la 80.000 de tone, iar cea de polistiren expandat este de 1,1 milioane de metri cubi anual. Informatii suplimentare, la www.adeplast.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter