RO EN
Coșul este gol

Semnare contracte pentru reabilitarea a 14,8 km de retea de termoficare in Capitala

Primarul General, Nicusor Dan, a semnat contractele pentru reabilitarea a inca 14,8 km de retea de termoficare cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii in proportie de 85%. 
Achizitia a fost impartita in patru loturi:
Lotul 1 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 5,92 km pe artele Bd. Chisinau, str. Torentului, str. Florica Pantazi, str. Mircea Rosetti, str. Vulcanei, str. Baicului, str. Dumitru Slugeru, str. Dimitrie Groza, str. Rauseni, stru. Vasile Stolnicul, str. Doamna Ghica, str. Azuga. Executantul lucrarii este compania Sicor.
Lotul 2 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 4 km la intersectiile dintre  Bd. Basarabia cu Bd. Chisinau, Bd. Basarabia cu str. Morarilor,  Bd. Basarabia pana la platforma industriala CET Titan. Executantul lucrarii este asocierea Energomontaj (lider) - AS Studio Co.
Lotul 3 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 0,62 km pe str. Ion Berindei si la intersectia dintre str. Ion Berindei cu str. D-na Ghica. Executantul lucrarii este asocierea Energomontaj (lider) - AS Studio Co.
Lotul 4 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 4,2 km pe str. Theodor Sperantia, Calea Calarasilor si Str. Matei Basarab. Executantul lucrarii este asocierea Energomontaj (lider) - AS Studio Co.
Termenul de finalizare a lucrarilor este de 18 luni de la emiterea ordinului administrativ de incepere.
Investitia face parte din proiectul “Modernizare magistrale de termoficare apartinand SACET Bucuresti, 5 obiective” – cu o lungime totala a conductelor de 18,4 km.
Lucrarile pentru modernizarea retelei la cel de-al cincilea obiectiv sunt deja in lucru, fiind executate de Compania Municipala Energetica Servicii pe Bd. Timisoara.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter