RO EN
Coșul este gol

BROEN SEI: Revigorare a cererii de tubulatura in luna septembrie

Compania Broen Sei este unul dintre principalii furnizori de armaturi industriale pentru realizarea retelelor de alimentare cu apa /gaz, canalizare si termoficare din Romania. Compania este reprezentanta autohtona a grupului danez Broen A/S, din portofoliul acesteia facand parte robinetii de termoficare Ballomax (fabricati de Broen A/S Danemarca), supapele de siguranta pentru agent termic, gaz si abur (Tosaca SA, Spania), tevi si fitinguri confectionate din otel zincat si din inox (fabricate de VSH Olanda), fitinguri din cupru (produse de grupul Pegler Yorkshire Marea Britanie) si diverse alte componente / sisteme importate din Polonia, Danemarca sau Germania.
Daniel Vasilescu, director de produs in cadrul companiei Broen SEI: "Dupa un inceput de an in care am inregistrat o reducere de circa 20% a activitatii, in septembrie s-a resimtit o revigorare moderata a cererii, in special pe segmentul instalatiilor pentru incalzirea prin pardoseala. Aceasta tendinta este, in primul rand, rezultatul unei campanii intense pe care am purtat-o in acest an, insa si al faptului ca este o solutie economica si mult mai eficienta decat sistemele traditionale de incalzire. Cele mai cautate produse au fost reprezentate de sistemele complete Kan Therm (importate din Polonia), in fabricatia carora sunt utilizate tevi din polietilena de inalta densitate, cu strat EVOH (bariera antioxigen), fitingurile de cupru pentru lipire Pegler-Yorkshire (din Marea Britanie) si contoarele de apa rece /calda si energie termica Rossweiner - Germania. In ansamblu, anul acesta a fost dificil, activitatea din domeniu fiind afectata si de scaderea puterii de cumparare a populatiei in urma aplicarii masurilor de austeritate. Speram ca semnalele de revenire a pietei specifice consemnate de la inceputul lunii septembrie a.c. sa se concretizeze si din 2011 sa ne desfasuram activitatea in conditii normale".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter