RO EN
Coșul este gol

PROIECTE: Investitii publice in judetele Maramures si Gorj

Consiliul Judetean Maramures a initiat procedurile de atribuire a unor contracte de executie cu o valoare de 62 milioane de lei, care prespun realizarea mai multor obiective destinate managementului deseurilor, in judetul Maramures. Este vorba despre proiectarea si construirea Statiei de Transfer din localitatea Moisei, a Statiei de Sortare si a celei de Tratare Mecano-Biologica din Sarbi, a Statiilor de Transfer si Sortare, a Punctului de Colectare a deseurilor voluminoase din Sighetul Marmatiei, precum si a Statiei de Transfer si a Punctului de Colectare a deseurilor voluminoase din Targu Lapus. Toate acestea, fac parte din proiectul „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures”, firmele interesate de licitatie fiind invitate sa depuna ofertele pana pe data de 3 aprilie a.c.
Consiliul Judetean Gorj a atribuit recent companiei Secol Romania, din Bucuresti, un contract in valoare de 30,5 milioane de lei care presupune executia lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier pe DJ 671 B, intre kilometrul 4 si kilometrul 41. Interventiile se vor desfasura pe raza localitatilor Vagiulesti, Samarinesti, Motru, Lupoaia, Catunele, Glogova si Camuiesti.              
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter