RO EN
Coșul este gol

PORR Construct va executa lucrarile la centurile din Zona Metropolitana Oradea

A fost desemnat constructorul pentru executia lucrarilor la centurile din Zona Metropolitana Oradea (ZMO), dupa finalizarea procedurii de licitatie.
Proiectul „Cresterea accesibilitatii pe drumurile judetene in Zona Metropolitana Oradea” prevede reabilitarea DJ 767E Orsorhei-Copacel (12,7 km) si realizarea centurilor Osorhei (5,8 km), Santandrei (5 km) si Nojorid (8,4 km).
Procedura de atribuire a fost impartita pe doua loturi (Lotul I: Centura Osorhei si reabilitarea DJ 767E Osorhei - Copacel si Lotul 2: Centurile Santandrei si Nojorid). Constructorul clasat pe locul I pentru ambele loturi este PORR CONSTRUCT SRL.
Valoarea ofertei castigatoare pentru Lotul 1 este de 108.275.129,09 lei, fara TVA, iar a celei pentru Lotul 2, de 84.394.118 lei, fara TVA. Ofertantul a fost invitat la semnarea contractului in data de 2 februarie 2023, dupa ce expira perioada pentru contestatii. Finantarea va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operational Regional. Studiul de fezabilitate si proiectele tehnice aferente proiectului sunt realizate.
Consiliul Judetean Bihor si-a asumat realizarea celor trei drumuri noi de legatura in Zona Metropolitana Oradea, in parteneriat cu cele trei primarii pe raza carora trec drumurile, respectiv Osorhei, Nojorid si Santandrei.
Decizia privind realizarea proiectului ,,Cresterea accesibilitatii pe drumurile judetene in Zona Metropolitana Oradea” a fost luata ca urmare a datelor statistice din trafic, care arata ca in zona din jurul Oradiei circula cele mai multe masini din Bihor. Acest lucru se datoreaza numarului mare de locuri de munca din ZMO, respectiv a celor care fac naveta (din peste 160.000 de locuri de munca din judet, 115.000 sunt in zona metropolitana).
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter