RO EN
Coșul este gol

PMB: Peste 10 companii sunt interesate de reabilitarea a 50 km de linii de tramvai

Peste zece companii s-au aratat interesate sa participe la licitatia lansata pentru reabilitarea a 50 de kilometri de linii de tramvai in zonele intens circulate din Bucuresti, a anuntat, miercuri, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan.
El a scris, pe Facebook, ca este vorba despre cea mai mare achizitie publica realizata de Primaria Capitalei, valoarea sa ridicandu-se la aproximativ 1,9 miliarde de lei.
Nicusor Dan a precizat ca reprezentantii companiilor, alaturi de specialisti ai Primariei Capitalei, au participat saptamana aceasta la o serie de vizite in teren in zonele vizate de proiect, astfel incat ofertantii sa poata intocmi cat mai corect propunerile tehnice si financiare. El a spus ca ofertele trebuie depuse pana pe 15 februarie.
Primarul general al Capitalei a reamintit ca lucrarile de reabilitare sunt impartite in 15 loturi si au ca termen de realizare sase luni pentru proiectare si 12 luni de executie pentru fiecare lot in parte.
Potrivit lui Nicusor Dan, liniile de tramvai a caror infrastructura va fi reabilitata leaga zone importante ale orasului si se afla pe artere intens circulate precum Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Calarasilor, Bd. Corneliu Coposu, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, Str. Grigore Cobalcescu, Bd. Gloriei, Str. Vasile Lascar, Lizeanu, Bd. Lacul Tei, Sos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, Bd. Marasesti, Bd. Expozitiei, Bd. Camil Ressu, Bd. Barbu Vacarescu, Bd. Bucurestii Noi, Calea Grivitei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Chisinau.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter