RO EN
Coșul este gol

MFE: Proiectul de modernizare a Magistralei 2 de metrou, transmis pentru aprobare

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a trimis Comisiei Europene pentru aprobare proiectul major "Imbunatatirea serviciilor de transport pe Magistrala 2 de metrou Berceni - Pipera". Proiectul, in valoare de 114,83 milioane de euro, va fi finantat din Programul Operational Infrastructura Mare (POIM).
Proiectul va finanta inlocuirea intregii lungimi de 18,68 de km de linie dubla, reabilitarea instalatiilor electrice si sanitare, precum si finalizarea lucrarilor la noul acces al statiei Tineretului.
Conform estimarilor, contractul principal de lucrari, care vizeaza inlocuirea liniilor de metrou, va fi atribuit la mijlocul anului 2019, iar efectuarea lucrarilor va dura 4 ani.
Modernizarea liniei va permite reducerea duratei calatoriei cu metroul si cresterea confortului pasagerilor uneia dintre cele mai aglomerate magistrale de metrou, care traverseaza Capitala de la Nord la Sud. Magistrala 2 este utilizata de aproximativ 38% dintre pasageri.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter