RO EN
Coșul este gol

METROREX: Circa 42 milioane de euro pentru reabilitarea instalatiilor

Metrorex aloca fonduri totale de 186 milioane de lei (circa 42 milioane de euro) - inclusiv TVA, pentru reabilitarea instalatiilor pe Magistralele 1, 2 si 3, precum si pe tronsoanele de legatura dintre acestea. Anuntul de participare a fost publicat recent in cadrul SEAP si prevede, suplimentar, serviciile de proiectare a detaliilor de executie. Vor fi realizate interventii inclusiv asupra sistemelor de control al accesului, cu ajutorul unor validatoare de cartele magnetice si module RFID (fara contact) ce vor fi incorporate in dispozitivele de acces din zonele taxate. Valoarea estimata fara TVA a contractului este de 150 milioane de lei, proiectul fiind co-finantat din fonduri europene, prin Programul Operational Sectorial Transport (POS-T).
Companiile interesate pot depune cererile de participare la sediul Metrorex, pana la data de 23 iunie 2015, ora 10:00, criteriul principal de selectie fiind reprezentat de pretul cel mai scazut al ofertei.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter