RO EN
Coșul este gol

METROREX: Astaldi si Max Boegl, principalii contractanti ai lucrarilor la metrou

Compania de transport subteran Metrorex are in executie efectiva doua proiecte de anvergura, in valoare totala de aproape un miliard de euro, prin care urmareste extinderea retelei pe Magistralele 4 si 5. Proiectul de extindere a liniei 4 vizeaza extinderea cu doua statii - Laminorului si Straulesti, proiect in valoare de 252,4 milioane de euro. Executia lucrarilor de constructii a tunelului, galeriei, statiilor, depoului, terminalului intermodal si caii de rulare este realizata de Astaldi (in asociere cu Somet, Tiab si UTI), valoarea contractului fiind de 197 milioane de euro (fara TVA). Termenul de finalizare este stabilit pentru 15 aprilie 2015.
In ceea ce priveste Magistrala 5, extinderea vizeaza tronsonul Drumul Taberei - Universitate, lucrarile contractate avand o valoare totala de circa 340 milioane de euro. Antreprenorii selectati prin licitatie publica sunt reprezentati de asocierea Astaldi - FCC Construccion - Delta ACM - AB Construct (pentru executia lucrarilor de constructii a tunelului, galeriei si statiilor pe sectiunea Raul Doamnei - Hasdeu), respectiv consortiul Max Boegl Romania - Max Boegl Bauunternehmung Gmbh&Co. KG (pentru executia galeriei, statiei si depoului Valea Ialomitei). Pentru a consulta datele complete referitoare la lucrarile aflate in executie, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter