RO EN
Coșul este gol

CNADNR: Fonduri de 58 milioane de euro pentru largirea la 4 benzi a DN 7

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) cauta constructor pentru proiectul de largire la patru benzi a DN 7, pe tronsonul dintre localitatile Baldana si Titu (km 30+950 - km 52+350). Valoarea estimata a investitiei este de 209 milioane de lei (fara TVA), respectiv 259 milioane de lei (58 milioane de euro), inclusiv TVA. Contractul va avea o perioada de implementare de 60 de luni, din care 24 de luni va dura executia propriu-zisa, iar 36 de luni reprezinta perioada de garantie a lucrarilor.
In prezent, circulatia pe tronsonul propus spre largire se desfasoara pe doua benzi, cate una pentru fiecare sens. "Ca urmare a dezvoltarii unor obiective economice importante in zona orasului Titu (centrul RTR - Renault Technologie Roumanie), a aparut necesitatea modernizarii si extinderii drumului national DN7, in vederea asigurarii unui acces rutier facil si rapid la aceste obiective economice precum si pentru cetatenii localitatilor situate de-a lungul acestui tronson de drum", se arata intr-un comunicat al CNADNR.
Extinderea la patru benzi urmareste in totalitate actualul traseu al drumului national DN7, cu exceptia sectoarelor din zona celor doua poduri de la km 37+906 si km 51+689, unde este necesar ca largirea drumului sa se faca pe o singura parte.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor este stabilit pentru data de 29 iunie 2015, ora 10:00, criteriul de atribuire a lucrarilor fiind constituit de pretul cel mai scazut al ofertei.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter