RO EN
Coșul este gol

CLUJ: Proiect de hotarare pentru constructia unei noi sosele de centura

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a initiat un proiect de hotarare privind incheierea unui acord de asociere intre Judetul Cluj si municipiile Turda si Campia Turzii in vederea realizarii proiectului de investitii "Centura ocolitoare Turda - Campia Turzii".
Proiectul, ce urmeaza a fi dezbatut in cadrul proximei sedinte a forului administrativ judetean, vizeaza imbunatatirea conectivitatii rutiere in zona urbana functionala Turda - Campia Turzii, dezvoltarea judeteana si imbunatatirea mobilitatii, cu impact asupra calitatii mediului. Totodata, prin realizarea acestui obiectiv se urmareste si crearea de noi locuri de munca si transformarea judetului Cluj si a conurbatiei Turda - Campia Turzii in centre importante in reteaua rutiera rapida regionala si nationala.
"Vom mobiliza toate resursele de care dispunem pentru ca acesta investitie sa se concretizeze cat mai rapid. Odata finalizata centura ocolitoare, potentialul economic si investitional al zonei va fi si mai bine pus in valoare, intreaga zona si judetul Cluj, in ansamblu, devenind mult mai accesibile si atractive atat pentru investitori cat si pentru toti cei care ne tranziteaza judetul", a declarat Alin Tise.
In acest scop, forul administrativ judetean va cuprinde in bugetul propriu sumele necesare pentru coordonarea, elaborarea documentatiilor tehnico-economice si de urbanism necesare proiectului, precum si pentru elaborarea documentatiilor de urbanism pentru intreg obiectivul de investitii, informeaza autoritatile locale.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter