RO EN
Coșul este gol

CASTIGATORI: Patru lucrari de peste 65 milioane de lei au fost adjudecate recent

Patru lucrari din domeniul edilitar, ce se vor derula pe raza judetelor Olt, Dolj si Timis, au fost adjudecate recent. Companiile de constructii ce vor asigura executia proiectelor cu o valoare insumata de peste 65 milioane de lei sunt: Victor Construct (din Botosani), Grupconstruct (din localitatea Birda, judetul Timis), Europan Prod SA (din Pitesti) si Viales y Obras Publicas SA (prin subsidiara din Bucuresti), respectiv Grup Primacons (din Slatina). Astfel, societatea Victor Construct va demara executia lucrarilor de extindere si modernizare a retelelor de alimentare cu apa si canalizare din localitatea Sacalaz (din judetul Timis), cu o valoare de 12,8 milioane de lei. Initiatorul proiectului - Aquatim SA - a primit 12 oferte pentru executia acestui obiectiv, selectionand castigatorul din sapte documentatii admisibile. Tot in judetul Timis, in orasele Gataia si Ciacova, acelasi beneficiar a atribuit firmei Grupconstruct lucrarea de modernizare / extindere a retelelor de alimentare cu apa si canalizare, cu o valoare de 17,8 milioane de lei.
In zona de sud a tarii, in judetul Dolj, Compania de Apa Oltenia SA va implementa proiectul de reabilitare si extindere a retelelor de apa / canalizare din municipiul Bailesti. Lucrarea, in valoare de 23,1 milioane de lei, a fost adjudecata recent de consortiul format din firmele Viales y Obras Publicas SA si Grup Primacons, acestea fiind selectionate dintr-un total de 15 ofertanti, dintre care cinci au depus documentatii conforme. De asemenea, in localitatile Baldovinesti si Pietris (din judetul Olt), autoritatile locale au atribuit societatii Europan Prod SA contractul - in valoare de 11,8 milioane de lei - pentru infiintarea sistemului de canalizare si a statiilor locale de epurare. Pentru informatii suplimentare click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter