RO EN
Coșul este gol

TIRIAC HOLDINGS extinde complexul Stejarii cu 17 blocuri si o gradinita

Grupul Tirac Imobiliare are in plan constructia unui nou ansamblu rezidential cu 17 blocuri de locuinte, pe str. Jandarmeriei din Bucuresti, in continuarea complexului Stejarii, pe care il detine in zona. Prin companiile Masterange Romania (dezvoltatorul complexului rezidential Stejarii) si Medusa Hotel International (beneficiarul centrului de agrement de lux "La Stejarii"), ca initiatori, grupul a depus la Primaria Capitalei documentatia pentru constructia a 17 tronsoane noi de cladire si a unei gradinite (P), ce vor fi situate pe str. Jandarmeriei, la nr. 14B, precum si pentru executia unor functiuni suplimentare - cladiri mixte (S+P+2E) si supraetajarea unui restaurant la S+P+2E, pe str. Jandarmeriei nr. 14A.
In total, complexul va fi ridicat pe un teren cu o suprafata totala de 51.314 mp, din care componenta rezidentiala va ocupa 23.910 mp, iar cea mixta si de agrement 27.404 mp. 
Din cele 17 cladiri de locuinte, noua tronsoane vor avea regimul de inaltime 2S+P+4E+E5 retras, cu o inaltime maxima admisa de 23 de metri, iar celelalte opt vor fi S+P+3E+E4 retras. 
Proiectantul complexului este compania Oro Design Proiect, din Bucuresti.
Conform unor estimari mai vechi, planurile dezvoltatorului vizau, in cadrul complexului Stejarii II, constructia a peste 500 de apartamente si o investitie ce ar depasi 200 de milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter