RO EN
Coșul este gol

TIMISOARA: Aprobare Indicatori pentru constructie stadion de 122 milioane euro

Consilierii judeteni din Timis au aprobat vineri indicatorii tehnico-economici aferenti constructiei unui nou stadion de fotbal in locul actualei arene “Dan Paltinisanu” din Timisoara, care va fi demolata. Noul stadion va avea o capacitate de 30.000 de locuri, iar valoarea investitiei a fost estimata la aproape 122 milioane de euro.
"Vorbim de un stadion de 30.000 de locuri, iar dintre variantele propuse de studiul de prefezabilitate am ales-o pe cea cu cel mai bun raport facilitati - cost. Atasat vedeti randarea acesteia. Investitia este estimata in aceasta faza la aproape 122 milioane euro cu TVA, in sarcina Consiliului Judetean intrand o cofinantare de 11 milioane euro, atat cheltuieli eligible, cat si neeligibile. Restul sumei va fi asigurat prin bugetul national. Ca timp de realizare, studiul de prefezabilitate estimeaza ca acesta ar putea fi construit in 4 ani, incluzand studiul de fezabilitate si proiectarea obiectivului. Investitia va fi realizata de catre Compania Nationala de Investitii, arena urmand a fi predata in patrimoniul judetului", a anuntat Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis.
Lucrarile de demolare a actualei arene “Dan Paltinisanu” sunt estimate sa inceapa in aceasta toamna.
Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter