RO EN
Coșul este gol

TIMISOARA: Ikea va construi cel de-al treilea magazin din Romania

Grupul suedez Ikea va construi cel de-al treilea magazin din Romania langa Timisoara, pe Calea Aradului (comuna Dumbravita), unitatea urmand a fi deschisa pana in 2020. "Noi am eliberat recent un certificat de urbanism si ei (n.r. reprezentantii Ikea) vor sa construiasca un magazin in zona Cora. De asemenea, a aparut si un extras de carte funciara din care reiese ca ei au si intrat in posesia terenului din zona Calea Aradului. Dupa Selgros este o livada, apoi B-dul Petre Tutea si imediat in partea dreapta este terenul pus la dispozitie pentru Ikea. Noi ducem tratative cu ei de aproximativ un an si in sfarsit am reusit sa ii atragem de partea noastra", a declarat Victor Malac, primarul comunei Dumbravita, citat de agentia Mediafax.
Ikea detine in Romania un magazin operational, in zona Baneasa din Bucuresti, si altul in constructie, ce va fi deschis in toamna acestui an in zona de est a Capitalei, pe Bd. Theodor Pallady. Pana in 2025, planurile grupului includ constructia de magazine si in alte orase ale tarii noastre, pe lista de investitii aflandu-se Cluj-Napoca si Brasov.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter