RO EN
Coșul este gol

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ: Eliberare certificate de urbanism

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise, a eliberat mai multe autorizatii de construire si certificate de urbanism necesare realizarii unor lucrari de constructie: Pentru comuna Caianu a fost eliberata autorizatia de construire necesara executiei unui nou sediu pentru primarie care va fi dotat cu centrala termica, un depozit de lemne si o fosa septica. Constructia, in valoare totala de 706.005 RON, se va edifica pe locul fostului sediu al primariei si va avea o suprafata desfasurata de 496 mp. Tot pentru comuna Caianu a fost eliberata autorizatia de constructie necesara lucrarilor de executie a unui dispensar cu farmacie in valoare totala de 524.600 RON.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter