RO EN
Coșul este gol

TARGOVISTE: Parcare supraetajata noua, in curtea Spitalului Judetean de Urgenta

Consiliul Judetean Dambovita aprobat predarea catre Compania Nationala de Investitii (CNI) a terenului pe care urmeaza a fi construita o parcare supraetajata in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste. Administratia locala si-a asumat realizarea cheltuielilor necesare asigurarii racordurilor la utilitati. In continuare, in baza studiului de fezabilitate realizat de autoritatile judetene, CNI urmeaza sa scoata la licitatie proiectarea tehnica si executia lucrarilor de constructii.
Noua cladire care va fi construita va avea 5 etaje si va avea 332 de locuri, plus statii de incarcare pentru 20 de automobile electrice, dar si 14 locuri pentru autoturismele persoanelor cu dizabilitati. Valoarea investitiei este de peste 56 milioane de lei.
 
 
Totodata, potrivit lui Corneliu Stefan, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, in Targoviste vor mai fi construite alte 500 de locuri pentru parcare. Astfel, in imediata apropiere a stadionului Dambovita Arena, aflat in constructie, vor mai fi realizate alte 493 de locuri de parcare, din care 46 pentru automobilele electrice, 23 pentru persoanele cu dizabilitati si 29 pentru motociclete, precum si alte peste 100 de locuri pentru biciclete.
"Un prim calcul arata ca vom infiinta peste 800 de noi locuri de parcare in municipiul Targoviste", a precizat Corneliu Stefan.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter