RO EN
Coșul este gol

Procedura de Cerere de Cotatii - Lucrari demolare obiectivul de investitii ISU Vaslui

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) anunta initierea procedurii de Cerere de Cotatii in vederea executiei de "Lucrari de demolare pentru obiectivul de investitii: Demolare constructie administrativa existenta si construire cladire noua pentru Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta «PODUL INALT» si Detasamentul de Pompieri Vaslui din cadrul ISUJ Vaslui, inclusiv Servicii Conexe". IGSU invita companiile de constructii sa transmita cotatii de pret pentru realizarea acestor lucrari.
Achizitia se realizeaza prin procedura "Cerere de Cotatii" (RFQ), in conformitate cu prevederile "Regulamentului Bancii Mondiale privind achizitiile in cadrul imprumuturilor de finantare a proiectelor de investitii", datat iulie 2016 si revizuit in noiembrie 2017.
Documentatia pentru licitatie este disponibila la cerere si se transmite electronic in urma unei solicitari scrise, in urma unei solicitari la adresele de email din documentul atasat, unde sunt disponibile toate informatiile referitoare la procedura.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter