RO EN
Coșul este gol

PRIME KAPITAL a inceput lucrarile la proiectul de 50 milioane euro din Bucurestii Noi

Prime Kapital a inceput lucrarile de constructii la Marmura Residence, noul ansamblu rezidential pe care il dezvolta in zona Bucurestii Noi si al doilea proiect de locuinte al companiei in Capitala. Conform datelor dezvoltatorului, primele apartamente vor putea fi ocupate in trimestrul al treilea al anului viitor.
Noul complex va fi ridicat pe un teren de 1,5 hectare si va include cinci cladiri rezidentiale (2S+P+4E, P+10E+E11-12R+E ThR) cu 465 de apartamente cu una, doua, trei sau patru camere si duplex-uri. Marmura Residence va mai include 509 locuri de parcare, aproximativ 5.000 mp de spatii verzi si terase, 1.700 mp de spatii de retail si servicii si o zona exclusiva de recreere pentru rezidenti.
"Prin Marmura Residence reabilitam o zona industriala abandonata din cartierul Bucurestii Noi si o redam comunitatii. Proiectul prevede investitii in zone verzi publice, spatii atractive de socializare, mobilier stradal si o noua strada de legatura intre Bd. Bucurestii Noi si Soseaua Chitilei, care va fi donata administratiei publice", spune Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.
Valoarea proiectului Marmura Residence este de peste 50 de milioane de euro. Pana in prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse in vanzare.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter