RO EN
Coșul este gol

PANTELIMON: Au inceput lucrarile la un cartier rezidential cu 11 blocuri S+P+4E+M

Lucrarile de constructie a 11 imobile rezidentiale (S+P+11E+M) au fost demarate in luna septembrie 2015 in localitatea Pantelimon (judetul Ilfov), in prezent aflandu-se in derulare lucrarile la structura de rezistenta a primei cladiri. Proiectul, evaluat la circa 10 milioane de euro, este dezvoltat de compania Ivonco Trade, intregul ansamblu fiind denumit Ivonco Residential Pantelimon. Cele 11 blocuri vor fi construite pe B-dul Biruintei din oras si vor avea, in total, circa 350 de apartamente cu una, doua si trei camere. Potrivit datelor dezvoltatorului, executia primului bloc va fi definitivata in luna iulie 2016, cand vor fi initiate lucrarile la cel de-al doilea imobil. Antreprenorul general al proiectului este reprezentat de compania ODG Sistem Construct, din Bucuresti.
De asemenea, in proiectul ansamblului rezidential este inclusa si constructia unui complex de agrement, cu piscina, centru SPA, sala de fitness si locuri de joaca pentru copii. In plus, tot in proiectul complexului rezidential este inclusa si o linie de transport, care va face legatura dintre ansamblul rezidential Ivonco si centrul comercial Cora Pantelimon.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter