RO EN
Coșul este gol

GRANVIA incepe lucrarile la ansamblul din Aviatiei in luna martie 2016

In perioada februarie-martie 2016 vor fi demarate lucrarile de constructie a celor trei cladiri (S+P+6E+E7, E8 - retrase) ce vor fi dezvoltate de grupul spaniol GranVia in cartierul Aviatiei, pe amplasamentul fostei fabrici de paine Baneasa, din sectorul 1. Potrivit datelor dezvoltatorului, in primavara anului viitor vor fi demarate lucrarile la toate cele trei cladiri, primele doua urmand a fi definitivate la finele anului 2016. Cel de-al treilea imobil va fi executat "la rosu", urmand a fi realizat in functie de vanzarile la primele doua blocuri. Valoarea investitiei este de 13 milioane de euro, in prezent proiectul fiind in curs de obtinere a autorizatiei de construire.
Planurile de arhitectura au fost elaborate de Top Studio Design, proiectantul structurii de rezistenta fiind reprezentat de Asociatia pentru Calcul si Expertize Structurale (ACES). Conform datelor GranVia, antreprenorul general al lucrarilor va fi stabilit in urma unei licitatii, dupa obtinerea autorizatiei de construire.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter