RO EN
Coșul este gol

MAPN cauta supervizori pentru lucrarile de constructii de la baza NATO Kogalniceanu

Ministerul Apararii Nationale a lansat in licitatie publica un contract in valoare de aproape 51 milioane de lei pentru achizitia de servicii de supervizare a lucrarilor de proiectare si executie aferente proiectului "Infrastructura Bazei 57 Aeriana din Cazarma 888 Mihail Kogalniceanu". Contractul de lucrari (etapa 1) a fost atribuit in iunie 2022 asocierii formate din companiile Aduro Impex (lider), Strabag si Bog’Art, valoarea acestuia fiind de 1,43 miliarde lei (fara TVA).
Durata efectiva a contractului de consultanta este de 103 luni, din care doua luni calendaristice efective pentru supervizarea activitatilor de proiectare; 41 pentru supervizarea executiei lucrarilor si 60 de luni pentru supervizarea activitatii in perioada de garantie a lucrarilor. 
Castigatorul licitatiei va fi selectat pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 30% si cea tehnica de 70% (experienta echipei de proiect 33%, metodologia de prestare a serviciilor 22% si planificarea adecvata a resurselor 15%).
Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa poata dovedi ca au realizat o cifra medie de afaceri de 100 de milioane de lei in ultimii 3 ani incheiati (2020-2022). Termenul-limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este la 13 septembrie 2023, iar data estimata a expedierii invitatiilor de prezentare a ofertelor sau de participare catre candidatii selectati este stabilita la 27 septembrie 2023.
Proiectul de modernizare a bazei NATO de la Kogalniceanu este prevazut a se desfasura pe o perioada de 20 de ani, in urma unor investitii totale de peste 12 miliarde lei. 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter