RO EN
Coșul este gol

MACKENZIE Capital dezvolta un ansamblu cu cinci blocuri P+6E in Bucurestii Noi

In Bucuresti, pe strada Fabrica de Caramida nr. 3H, vor fi demarate lucrarile pentru executia unui ansamblu cu cinci imobile de locuinte (2S+P+6E) si un numar total de 110 apartamente. In prezent, este obtinuta autorizatia de construire, urmand ca in februarie 2019 sa inceapa constructia. Fiecare cladire va include apartamente cu doua si trei camere, care vor avea preturi cuprinse intre 52.000 si 103.000 de euro. Proiectul, denumit WaterFront, va fi prevazut cu parcari subterane, supraterane si spatii de depozitare tip boxa amplasate la subsolul cladirilor. Obiectivul va fi dezvoltat in doua faze de construire.
Complexul se dezvolta in cartierul Bucurestii Noi, pe malul lacului Grivita. In prezent, dezvoltatorul acestuia, compania Mackenzie Capital Group (din Bucuresti), cauta o companie ce poate asigura lucrarile de executie. Pentru informatii suplimentare privind datele de identificare si documentatia proiectului, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter