RO EN
Coșul este gol

IASI: Studiu de prefezabilitate pentru construire Institut de Medicina Cardiovasculara

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Costel Alexe, a semnat contractul cu firma de proiectare pentru elaborarea studiului de prefezabilitate pentru construirea si dotarea Institutului Regional de Medicina Cardiovasculara Iasi.
"Institutul Regional de Medicina Cardiovasculara Iasi este proiectul de infrastructura medicala care a avansat cel mai repede. Am facut un pas important in implementarea acestuia. Proiectul este foarte important pentru comunitatea medicala ieseana si mai ales pentru pacienti. Cu cat mai repede vom actiona pentru realizarea documentatiilor tehnice, respectand termenii de livrare, cu atat mai repede vom reusi sa oferim iesenilor si tuturor moldovenilor acest institut care va putea asigura tratamentul pacientilor cu boli cardiace. Suntem dedicati acestui proiect major si imi doresc aceeasi implicare de la toti partenerii cu care vom lucra pe parcursul implementarii. Vreau sa multumesc si Guvernului Romaniei pentru faptul ca a prins in PNRR constructia acestui spital si sunt convins ca intr-un timp foarte scurt vom recupera toti acesti ani pierduti, iar la final vom avea, asa cum este firesc, una dintre cele mai moderne unitati medicale din tara pe specializarea boli cardiovasculare", a declarant Costel Alexe.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter