RO EN
Coșul este gol

IASI: Autorizatie de construire semnata, pentru Sala Polivalenta “Regina Maria”

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a anuntat ca a semnat autorizatia de construire pentru sala polivalenta "Regina Maria", ce va fi ridicata in cartierul Moara de Vant in urma unei investitii de circa 81 milioane de euro.
"Pana in prezent, am finalizat si am trimis Companiei Nationale de Investitii SA studiul de fezabilitate al proiectului, proiectul tehnic de executie (faza DTAC, DTOE, PTh si DDE), Planul Urbanistic Zonal pentru Moara de Vant - Podgoria Copou, certificatul de urbanism, avizul de mediu, cel de la Autoritatea Aeronautica, autorizatia de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Iasi si toate celelalte documente prevazute de lege. Odata cu completarea documentatiei, urmeaza obtinerea finantarii printr-o decizie guvernamentala, organizarea licitatiei pentru lucrari si inceperea lucrarilor. Ne dorim ca aceste etape sa fie parcurse cat mai rapid!", a declarat Mihai Chirica.
Noua sala polivalenta va fi construita in zona Moara de Vant, pe un teren al municipalitatii aflat in vecinatatea viitorului Spital Regional de Urgenta.
Proiectant general este Sigm Home Projects, Concrete & Design Solutions asigura partea de arhitectura si Allied Engineers Grup, proiectarea structurii de rezistenta.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter