RO EN
Coșul este gol

CLUJ: Lucrarile la un imobil de birouri cu 12 niveluri vor fi initiate in curand

In luna mai a.c., pe un teren cu o arie de peste 1.300 mp, amplasat pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca, se va demara executia unui imobil de birouri (2S+P+8E+E9-retras), cu parcare prevazuta in cele doua niveluri subterane. Potrivit dezvoltatorului, reprezentat de compania Altarom Servicii (din Cluj-Napoca), executia propriu-zisa va avea o durata de un an de la data incheierii contractului de executie cu societatea de constructii ce va edifica cladirea. „Documentatia tehnica, intocmita de compania Bogart Construct (din Cluj-Napoca) la comanda noastra, prevede edificarea, pe terenul pe care il detinem pe strada Fabricii de Chibrituri nr. 5-11, a unui sediu de birouri repartizat pe zece etaje (din care ultimul va avea functionalitate tehnica). Imobilul va fi dotat la subsol cu o parcare proprie, structurata pe doua niveluri. Totodata, va fi amenajat un spatiu verde cu o suprafata de peste 360 mp la exterior, in timp ce parcarea va avea o capacitate de 64 de locuri. Suprafata desfasurata totala va depasi 6.200 mp. Pe amplasament exista o cladire cu o arie de circa 500 mp ce va fi demolata inainte de initierea lucrarilor la noua unitate administrativa”, a declarat Murad Rony, administrator al Altarom Servicii.
***
Societatea Altarom Servicii este specializata in comercializarea sistemelor de izolare anticoroziva si de protectie mecanica a conductelor ce transporta fluide reci, precum si a inelelor distantiere de etansare pentru subtraversari ale cailor ferate, drumurilor etc. si etansari modulare. Informatii suplimentare, la www.altarom.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter