RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Se edifica un nou centru de afaceri de peste 19 milioane de lei

Un investitor ce a realizat cinci ansambluri rezidentiale in Bucuresti edifica, in prezent, un centru de afaceri pentru intreprinderi mici si mijlocii in sectorul 2 al Capitalei. Imobilul, aflat in etapa de executie a structurii de rezistenta, este finantat din fonduri nerambursabile, avand o valoare totala de peste 19 milioane de lei. „Obiectivul este dezvoltat de compania Ibiza Golf Light (din Voluntari, judetul Ilfov), fiind implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Programul Operational Regional (POR), axa prioritara 4. Contractul de finantare a fost incheiat in 2012, in acelasi an fiind semnat si acordul-cadru cu firma de antrepriza Ennergies Cons (Bucuresti), ce asigura atat edificarea cladirii, cat si realizarea retelei de instalatii si lucrarile de finisare. Imobilul, amplasat pe Calea Mosilor, in apropierea intersectiei cu strada Traian, va avea opt etaje (P+4E+E5-tehnic-E6-E7-retrase), actualmente aflandu-se in etapa finala de edificare a structurii de rezistenta. Receptia lucrarilor, a caror valoare depaseste 10,5 milioane de lei, va avea loc in anul 2014, odata cu finalizarea procedurii de racordare la reteaua publica de utilitati”, a declarat Gina Paun, sef al Departamentului de Programare, Planificare, Monitorizare si Portofoliu de Proiecte din cadrul Agentiei de Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov.
***
Societatea Ibiza Golf Light face parte din grupul spaniol de dezvoltare ce a realizat ansamblurile rezidentiale Ibiza Sol, Ibiza Residential, Ibiza Club, Ibiza Golf si Ibiza Golf and Light, amplasate in Bucuresti si in proximitatea municipiului. Informatii suplimentare, la www.ibizahouse.com.ro sau www.adrbi.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter