RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Imobil de birouri, aflat in faza realizarii fundatiei

In luna iunie 2013, societatea Edrasis Construct Grup (Bucuresti) a demarat operatiunile de excavare pe un santier din Bucuresti unde va fi edificat un nou imobil de birouri. Cladirea, ce se va realiza in termen de 12 luni, va avea trei niveluri subterane (in cadrul carora vor fi amenajate spatiile de parcare si tehnice) si sase etaje supraterane (3S+P+5E). Imobilul, al carui beneficiar este compania United Investments & Construct (Bucuresti), se afla pe strada Tepes Voda nr. 152, din sectorul 2. „Serviciile de subantrepriza specializata sunt asigurate de compania Edrasis, in calitate de subcontractor al firmei Sarnitec & Diarchon Ro - Bucuresti, ce se va ocupa de constructia imobilului. In conditiile in care va trebui sa finalizam lucrarile cel tarziu in luna iunie a anului viitor, constructia propriu-zisa a fost demarata deja, in prezent aflandu-ne in etapa de executie a fundatiei. Suprafata imobilului insumeaza circa 6.000 mp, acesta fiind amplasat pe un teren cu o arie de 2.157 mp, aflat in incinta actualului sediu al beneficiarului”, a declarat Madalina Nae, responsabil de proiect in cadrul firmei de antrepriza generala Sarnitec & Diarchon Ro.
Initial, compania United Investments & Construct intentiona sa realizeze un bloc de locuinte colective pe terenul respectiv, insa, ulterior, destinatia investitiei a fost schimbata, pastrandu-se regimul de inaltime si tipologia constructiva de baza a cladirii. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter