RO EN
Coșul este gol

BRASOV: Au inceput lucrarile de constructii la sala polivalenta de 72 milioane euro

Companiile MIS Grup, Electrogrup SA si Energosteel ART au inceput lucrarile de constructii ale noii sali polivalente din Brasov, proiect in valoare totala de 75 milioane de euro gestionat de Compania Nationala de Investitii (CNI). Din echipa de proiect mai fac parte societatile Yenigun Insaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi din Turcia (tert), avand ca subcontractanti companiile Terratest Geotehnic SA, Loyal Center, Eco Garden Construct, Roland Survey, Saiatest, Generalsting, Dianova Instal, Abcony Serv, Elron Energy CO si KONE Ascensorul SA.
Proiectul de arhitectura a fost elaborat de biroul Dico & Tiganas, din Cluj-Napoca.
Sala va fi construita in locul fostului Stadion Municipal si, conform proiectului tehnic, va avea o capacitate de 10.059 de locuri, in conditiile unei utilizari flexibile, fiind destinata competitiilor sportive, concertelor, conferintelor, congreselor, activitatilor culturale, cu respectarea normelor in domeniu, care sa permita omologarea ei la standarde nationale si internationale si care sa asigure organizarea unei mari varietati de competitii sportive.
In cadrul Salii Polivalente se va realiza si o sala de incalzire, care este de asemenea dotata cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.152 de locuri, rezultand un numar total de 11.211 locuri in cadrul intregului complex.
 
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter