RO EN
Coșul este gol

BISTRITA: Au inceput lucrarile la noua cladire a Spitalului Judetean de Urgenta

Asocierea formata din companiile Dimex 2000 Compay - Hidro Salt B 92 - Consola Grup Construct - Mansart Corporate - Cubicon Invest a inceput lucrarile de constructie a unei noi cladiri in incinta Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Bistrita-Nasaud. Piatra de temelie a fost pusa si constructia urmeaza a fi ridicata pe parcursul urmatorilor doi ani. Investitia, in valoare de 100 de milioane de euro, va beneficia de finantare din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
Noua aripa (2S+P+4E + heliport), cu o suprafata totala de 14.450 mp, va fi legata de cladirea principala printr-o pasarela suspendata si va include sectii de cardiologie, cardiologie interventionala, neurologie, neurochirurgie, gastroenterologie, gastroenterologie interventionala, oftalmologie, ORL, endocrinologie, chirurgie plastica si reparatorie, si hemodializa. De asemenea, blocul operator va fi extins cu 4 noi sali de operatie si, in incinta, va fi construita si o parcare moderna si automatizata.
De asemenea, proiectul include si reabilitarea si modernizarea cladirii existente a SJU Bistrita, cu o suprafata de 20.200 mp.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter