RO EN
Coșul este gol

ATENOR incepe constructia UP-site Bucharest, investitie de 70 milioane euro

Dezvoltatorul belgian Atenor a anuntat ca incepe, in aprilie 2021, lucrarile de constructii la primul proiect rezidential pe care il dezvolta in Romania – UP-site Bucharest. Ansamblul va include doua cladiri-turn, cu 12 si 15 etaje - conectate la nivelul parterului, si un numar total de 270 de apartamente.
Investitia in cele doua cladiri ajunge la 70 de milioane de euro, iar termenul pentru finalizarea proiectului a fost stabilit in toamna anului 2023.
Proiectul va fi dezvoltat in zona de nord a Capitalei, in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu, pe un teren de 7.100 mp.
"Prin inceperea constructiei proiectului nostru rezidential, Atenor reconfirma angajamentul sau international si increderea in piata imobiliara din Romania. UP-site vine, asadar, in completarea portofoliului proiectelor noastre finalizate sau aflate in faza de constructie: Hermes Business Campus, Dacia One si @Expo. Raspunsul clientilor la campania de vanzari "off-plan" este incurajator si ne obliga sa livram proiectul nostru la calitatea asteptarilor", afirma Sorin Dumitrascu, Country Director Atenor Romania.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter