RO EN
Coșul este gol

AFI EUROPE incepe in 2016 lucrarile la un nou ansamblu de birouri, in Bucuresti

Dezvoltatorul AFI Europe Romania va demara, in 2016, lucrarile de constructie a ansamblului de birouri de clasa A AFI Business Park Bucharest, ce va fi constituit din trei cladiri (doua S+P+6E si una S+P+11E) cu o suprafata totala inchiriabila de circa 50.000 mp. Obiectivul va fi edificat pe un teren cu o arie de 17.400 mp situat in zona Trafic Greu din sectorul 5 al Capitalei, intre Soseaua Progresului si Bd. Tudor Vladimirescu, iar suprafata totala a ansamblului va depasi 95.000 mp. In incinta complexului vor fi amenajate circa 1.000 de locuri de parcare, la nivel suprateran.
Tot anul viitor, AFI Europe Romania a anuntat ca va incepe lucrarile de constructie a unui centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 45.000 mp in Brasov, precum si a unui proiect mixt (mall si birouri) in Bucurestii Noi (cu o arie de peste 300.000 mp).
In prezent, compania detine un portofoliu de proprietati cu o suprafata inchiriabila totala de 150.000 mp, cu o rata medie de ocupare de 98% pentru toate activele generatoare de venit. Potrivit datelor dezvoltatorului, o suprafata inchiriabila totala de 32.000 mp urmeaza sa fie adaugata in portofoliul AFI Europe Romania, odata cu finalizarea AFI Park 4&5, ce va avea loc in ultimul trimestru al acestui an.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter