RO EN
Coșul este gol

ARCELORMITTAL demareaza investitii de 30 milioane de euro in productie

ArcelorMittal Galati anunta oprirea temporara a fluxului cald pentru lucrari planificate de extindere a productiei si mentenanta, valoarea totala a investitiilor fiind de 30 milioane de euro. Conform datelor companiei, scopul acestui pachet complex de modernizari este de a imbunatati calitatea produselor si serviciilor, dar si de a consolida securitatea si sanatatea in munca.
Lucrarile se concentreaza mai ales asupra Otelariei si vor include un nou convertizor, un nou cap de turnare la Masina de Turnare Continua nr. 4, un pod rulant de mare capacitate si altele.
Pentru realizarea investitiilor, productia din sectiile vizate va dura aproximativ patru saptamani, dar nu va afecta clientii si nici activitatea laminoarelor, datorita pregatirilor prealabile.
ArcelorMittal este lider mondial in industria otelului si activitati miniere, cu prezenta in 60 de tari si amprenta industriala in 19 tari. In 2016 grupul a inregistrat o cifra de afaceri de 56,8 miliarde USD si o productie de otel de 90,8 milioane de tone.
ArcelorMittal este listata la bursele din New York, Amsterdam, Paris, Luxemburg (MT) si la cele din Barcelona, Bilbao, Madrid si Valencia (MTS). 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter